29 ianuarie, 2009

CREMA DE ZAHAR ARS


- 7 oua
- 1 litru lapte
- 200 gr zahar
- arome (vanilie, rom, citrice...)

Se pun 6-7 linguri se zahar in tava in care se va coace crema, se aseaza pe aragaz la foc mic amestecand pana se topeste zaharul si capata acea culoare caramel. Se ia de pe foc se "tapeteaza" tava cu caramelul si se da le rece.
Se bat ouale intregi, se adauga zaharul, laptele si aromele. Se pune compozitia in tava "tapetata" cu zaharul caramel si se da la cuptor cca. 30 min. Este gata cand devine gelatinoasa.
Se serveste rece.
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.