06 februarie, 2009

negresa


- 1 pachet margarina
- 1/2 cana lapte
- 4oua
- 1/2 kg zahar
- 50 gr cacao
- 100 gr ciocolata amaruie
- 1 praf de copt
- 200 gr faina

Untul, zaharul, cacao, laptele si zaharul se fierb in clocot.
Ciocolata se rupe bucati intrun vasa, se adauga 15 linhuri din compozitia in clocot si se tine la cald.
Restul compozitiei se da la rece. Cand s-a racit se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile spuma. Se da la cuptor cca 30 min la foc potrivit.
Cad se scoate din cuptor, se adauga glazura calda, se lasa la racit si apoi se taie.
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.