30 aprilie, 2009

"o lady traieste in lumea reala"


"Cand o lady este invitata sa fie domnisoara de onoare, ea va considera rugamintea drept onoare. Chiar daca nu ii place rochia in mod deosebit, va pastra aceasta parere pentru sine.

O lady nu intreaba niciodata perechile necasatorite cand se vor casatori. Tot astfel, ea nu trebuie sa intrebe cuplurile casatorite cand sau daca planuiesc sa aiba copii.

O lady nu adreseaza niciodata complimente unei persoane cand aceasta se afla intr-un grup. Va alege un moment cand va ramane singura cu persoana in cauza pentru a face acest lucru.

O lady stie cum sa isi organizeze prioritatile in viata pentru a se pune la dispozitia familiei, prietenilor, carierei si a altor elemente din viata ei. De asemenea ea trebuie sa-si dea seama cand se ocupa de prea multe lucruri, pentru a-si analiza situatia si a-si stabili prioritatile.

O lady respecta timpul altora, atat la birou cat si acasa.

O lady nu solicita gratis prietenilor avocati ori doctori sfaturi sau recomandari in domeniul lor de specialitate. Ea isi va face programare pentru a merge la cabinetele lor si trebuie sa fie pregqatita sa achite serviciile furnizate. In cazul in care prietenii ii ofera gratis serviciile sau la un pret redus, ea va accepta cu amabuilitate gestul acestora."

2 comentarii:

  1. Mi-a cazut si mie in mana respectiva carte. Sunt si nu sunt de accord cu ce scrie in ea. Spre exemplu complimentele in grup pot fi bineveninte(depinde evident de genul complimentelor si de situatie ) ^-^

    Eh, dar cu siguranta mai am de invatat pentru a fi o lady... momentan invat cum sa fiu mai mult eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca e mai important sa fii TU insati decat o lady. nu scriu fragmentele pentru a da lectii ci pentru ca tonul cartii sau poate formularea imi da o stare de bine, usor amuzata, usor autocritica si usor ironica.... sper ca nu sunt singura care simte asa.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.