27 ianuarie, 2010

premiu


Am primit un premiu de la lady Allia. Ii multumesc din suflet. Vreau sa spun ca este primul premiu virtual. Am mai primit unul cu ceva vreme in urma dar din cauza mutarii nu am putut sa il ridic. Ma bucur ca blogul meu cu gandurile si intamplarile din viata mea poate parea asa cum l-a descris lady Allia. O sa scriu si eu indatoririle castastigatorilor acestui premiu dar din pacate imi e foarte greu sa aleg doar 5 persoane cu care sa il impart deoarece toate blogurile pe care le urmaresc mi se par interesante, fiecare in felul sau. Dar.....

Indatoririle sunt:
1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.

2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.
4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat
5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.
Acestea fiind regulile, cei cinci sunt: Natalia, Alina, Adriana,  Laura si Fontilili

2 comentarii:

  1. Când gândurile curg direct din izvorul sufletului şi sunt precum o gură de apă rece într-o zi toridă...acestea nu pot fi decât frumoase şi deosebite!

    Să te bucuri de el şi să îţi fie de bun augur!

    RăspundețiȘtergere
  2. abia acum am descoperit premiul:)
    e primul meu premiu virtual.
    iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.