20 februarie, 2010

despre parintele Daniel

Am primit un comentariu in care se cereau vesti despre familia dansului. Copii sunt bine. Despre mama lor stiu ca si-a revenit din starea de soc si este in ghips o lunga perioada de vreme. Oasele se prind greu. Despre parinte stiu ca ochiul despre care s-a scris ca il pierduse era "ascuns" intre oasele sfaramate si a fost deja operat si pus la locul sau. Urmeaza o interventie chirurgicala la plaman (a fost perforat de o coasta rupta)  fiind prima dintr-un sir lung de interventii. Are nevoie de rugaciunile noastre chiar daca a depasit momentul critic (coma). In parohia sa se fac slujbe miercurea si vinerea pentru insanatosire.
Dumnezeu sa ii intareasca si sa le calauzeasca pasii pentru a depasi aceasta grea incercare.

3 comentarii:

 1. Parintele Daniel se mai afla internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi? Poate primi vizite?

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Andreea, nu fac parte din persoanele foarte apropiate de parinte asa ca a durat ceva pana m-am interesat.
  Este internat inca la neurochirurgie, se pare ca operatia la ochi a fost un succes, se sincronizeaza bine cu celalalt.
  Primeste vizite in masura in care nu il obosesc mai mult. Poti incerca dar banuiesc ca are zile mai bune si zile mai proaste.
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumesc tare mult pentru raspuns ! De cand am aflat despre parintele Daniel si familia sa, ne este mereu in gand la rugaciune si dam slava lui Dumnezeu pentru fiecare ameliorare in starea lor de sanatate.
  Multumesc pentru toate articolele dvs. despre parintele Daniel!
  Numai bine va doresc !

  RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.