12 februarie, 2010

multumiri

Multumiri celor care s-au rugat pentru parintele Daniel. Se pare ca rugaciunile au fost ascultate: parintele a iesit din coma si vorbeste iar sansele de recuperare ce initiale au fost nule dupa parerile unor medici au crescut considerabil. Ce a fost mai rau a trecut dar greul de acum incepe: lungul drum al recuperarii. Si sotia se pare ca se simte bine, e puternica si motivata sa se faca bine. Copii si-au revenit din starea de soc dar efectele pe termen lung se vor vedea mult mai tarziu.
Urmeaza rezultatele investigarilor amanuntite si sa speram ca nu vor mai fi surprize neplacute de acum incolo. Sa ii aiba Dumnezeu in paza si sa ii intareasca pentru a depasi perioada destul de grea care urmeaza.

4 comentarii:

  1. Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere!
    asta e chiar o veste buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Slava lui Dumnezeu! buna veste! Doamne ajuta sa fie bine si in continuare toti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur enorm de mult ca rugaciunile au fost auzite si bunul Dumnezeu si-a intors fata catre Daniel dandu-i puterea de a se trezi din somnul ce parea a aluneca de pe taramul vietii.
    Ioana, multumim pentru vestile bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Slavă Domnului! Multă sănătate le dorim și eu și familia mea!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.