13 aprilie, 2010

fara internet

Din motive de comunicatie am ramas fara internet. La tara functioneaza doar internetul mobil. Din pacate firma la care plateam o factura destul de mare nu are acoperire decat in anumite conditii atmosferice iar celelalte mai lucreaza inca la extinderea ariei de acoperire. Asa ca ma pot dedica gradinii fara a fi distrasa de "minunile tehnologiei moderne". Din pacate ma obisnuisem sa caut informatiile pe calculator iar biblioteca mea e cam saraca la capitolul gradinarit. Asa ca sunt nevoita sa imi reamintesc sau sa apelez la bunica in tot ce inseamna gradina.

2 comentarii:

  1. E bine si fara internet intrucat este nevoie de timp si pentru suflet si cred ca in gradina bunicii este foarte bine.Asteptam revenirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. e gradina mea, la bunica apelez doar pentru sfaturi ca e aproape si ma bucur cand ajunge la mine si nu gaseste nimic de criticat, dimpotriva mai si adopta din ideile mele.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.