11 iunie, 2010

ziua copilului

Ieri, pe langa faptul ca a fost ultima zi de scoala a fost si ziua gazei mele. A implinit 11 ani si a fost a treia aniversare impreuna. Acum 2 ani nici nu visam unde se va ajunge plecand de la dorinta lui de a avea un tort in forma de inima de ziua lui. Dar ... necunoscute sunt caile Domnului si mica gaza timida si nesigura a devenit un "adolescent" (cum ii place sa se alinte) cu medii foarte bune (a fluturat un carnet in care nu aparea nici un "bine" ci doar "fbine") cu personalitate, care invata sa se impuna. Iar eu, de la femeia speriata nevoita sa ia viata de la capat am ajuns o "mamica" mandra de "gagalicea" care creste langa ea, care nu adoarme pana nu ii trag patura si il pup de "noapte buna" si care se straduie sa nu imi arate cat de tare il doare faptul ca mamica lui biologica nu i-a trimis nici macar un mesaj nici anul acesta.

4 comentarii:

  1. La multi ani cu sanatate!Tot ce va doriti pt el sa se implineasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulţi ani lui Matei! Domnul să vă binecuvânteze împreuna călătorie! Şi mă bucur să aflu din nou veşti despre voi :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Natalia. Am reusit sa gasim o retea de net mobil care sa aiba semnal bunicel aici la noi.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.