06 februarie, 2011

Dor de liniste


E soare si frumos afara. Bate putin vantul. Acel vant de primavara care alunga zapada si noroiul. Am inceput sa desenez in mintea mea rondurile de flori, aleile si culorile casei. As vrea sa pot face atat de multe. Am obosit de iarna si de .... multe.
Nu pot coase... Imi lipseste acea liniste interioara necesara ...crearii. Stiu de unde mi se trage. Imi lipseste ....ceva. Ceva ce face parte din mine. Ceva ce am ascuns multa vreme iar apoi am evitat. Ceva ce deocamdata nu pot avea. Din motive.... practice sau mai putin practice....
Imi lipseste linistea intalnirii cu divinitatea. Imi lipseste... duminica.

2 comentarii:

  1. Te inteleg asa de mult in ceea ce spui... Intr-adevar este foarte greu in saptamanile cand nu merg sa simt Sfanta Liturghie. Ma bucur enorm cand lantul duminicilor este neintrerupt pe o perioada lunga, sau cand reusesc sa merg mai multe zile la rand (vezi Craciunul sau Pastele) sa ma umplu sufleteste de cele bune.
    O saptamana binecuvantata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corina tare frumos ai expus totul inclusiv starea ta care defapt e o stare care ne cuprinde de multe ori din pacate.Dar stii ceva ia stai nu e chiar asa de rau daca acesta neliniste am stii sa o aducem si sa o punem la picioarele Crucii!
    Iti doresc linistea de care ai nevoie!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.