03 ianuarie, 2012

Plan pe 2012

Am atat de multe proiecte pe anul care vine.... Daca reusesc sa le fac sa mearga pe toate ar fi foarte bine dar eu sper ca macar sa le pot incepe si pune pe o directie cat de cat uniforma iar roadele sa incep sa le culeg in anii care vin.
Un prim proiect ar fi inca un blog cu lucruri de mana. Mici "accesorii" facute de mine cu andrelele, acul sau foarfeca si lipiciul, cu mult drag si puse spre vanzare pentru cei ce nu au timp sau indemanare dar vor sa aiba sau sa daruiasca mici obiecte unicat.
Un altul ar fi un magazin online cu plante medicinale culese si uscate de mine si cu ceva produse din ele pe care eu le fac pentru casa mea de cativa ani si pe care, in anul ce a trecut, le-am mai dat si prietenilor sau cunostintelor si am remarcat ca au fost cu folos.
Banuiesc ca inceputul va fi mai greu pana cand ma voi obisnui cu sistemele, pana cand cumparatorii vor testa micile mele "comori", pana cand "voi culege" roadele mai ales ca pentru mine "roadele" nu se pot masura deoarece sunt de valoare emotionala dar cred eu ca merita sa incerc si sa incep...

Un comentariu:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.