06 februarie, 2012

inca o zi de iarna

Suntem izolati de 2 zile si inca ninge. Nimic nu strica linistea alba de pe dealuri. Nici un motor de masina sau utilaj nu strica armonia zapezii. Doar uneori dimineata se mai aude pentru o perioada scurta torsul cate unei drujbe...
Iar activitatea principala in asemenea zile este "aruncatul zapezii". E o lupta continua cu vantul care o aduce inapoi, zadarnicind orice incercare de a face carari in nametii din curte.

Sotul meu croindu-si drum spre magazia de lemne


Mana Maicii Domnului ascunsa in zapada

Eu pregatindu-ma s a o iau de la capat cu cararile dupa 2 ore

3 comentarii:

  1. Cata zapada, eu o vad numai din casa, rar am ocazia sa ies. Spor la munca.
    Ti/am pus blogul tau la mine, sper sa ne vizitam.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai, mai, e si la voi zapada ca la balamuc. la serviciu merge vreunul din voi? cum va descurcati cu aprovizionarea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu serviciu... avem cateva zile de vacanta fortata. Eu... am mers cateva zile la gradinita si am admirat gradinita goala... iar saptamana asta a fost inchisa si scoala nu doar gradinita. Iar provizii se cam termina dar sunt inventiva la improvizatii. Unul din avantajele statului la tara e ca nu poti face cumparaturi zilnic si de regula se face aprovizionarea odata pe luna sau mai rar. Asa ca nu ma plang... Doar lipsa de activitate sau monotonia activitatilor e apasatoare..

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.