02 februarie, 2012

Jurnal de familie

De regula am jurnalul meu cu ganduri si sentimente dar mai am un jurnal (de regula o agenda) a familiei. Jurnal in care tin evidenta bucuriilor, a tristetilor, a planurilor, a tempereturilor de afara, a lucrarilor din gradina si curte sau orice cred eu ca are importanta pentru familia mea, atat ca amintiri dar si ca baza pentru planificarile din anii urmatori. Anul acesta agenda e primita de la o prietena draga si e nedatat. Si intamplarea face ca pe prima pagina sa povestesc despre o plimbare in oras unde am "scotocit" prin magazine second hand. Fiind dupa sarbatorile de iarna achizitiile au foat cam slabe: 2 fete de pernute pe care intentionam sa le fac saculeti de plante medicinale. Una e patrata cu un pic de danteluta si doua lungi cu sireturi pe capete dar culorile erau interesante:



Si cum agenda mi se parea ca are nevoie de o mica personalizare m-am gandit sa ii fac o coperta. Am cautat diverse solutii si pana la urma am ajuns la una din fetele de pernuta - cea in doua culori si cu o delicata aplicatie dantelata:


Am mai avut si un fluturas ramas din rochia cu care am imbracat abajurul din care am folosit partea mai mare si iata ce a iesit:

Sireturile fetei de perna erau mai lungute si nu m-am indurat sa le tai bucatele pentru a "incheia" coperta asa ca le-am cusut pe spatele copertei intr-o forma mai putin regulata pentru a pune stiloul si inca un instrument de scris:


Mai am o bucatica de fata de perna, un fluturas mic, un siret si un fermoar. In cateva zile o sa postez si cu ce am acesorizat coperta.

5 comentarii:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.