08 februarie, 2012

o zi de februarie

A inceput surprinzator de frumos. Cu soare. Zapada sclipea de imi lua ochii ceea ce a dus la un chef de treaba teribil. Asa ca am trecut la aerisit, scuturat, maturat si alte activitati "casnice" pana dupa pranz.
Dupa o plimbare pana la autobuz (3 km dus-intors in asteptarea sotului plecat la oras) cand am admirat nametii pe marginea drumului (mai inalti ca mine)
am vrut sa imi amintesc ca vine primavara.
chiar daca dracena (pentru cine nu stie e o floare sa nu se inteleaga altceva  - am mai spus eu "goarne" si s-au inteles "coarne") imi tot repeta asta de cateva zile:

2 comentarii:

  1. Buna, Corina! Mi se pare mie sau dracena ta e de fapt Billbergia nutans? :) Imi place blogul tau,l-am descoperit abia astazi si-ti multumesc pentru faptul ca apar in blogrol-ul tau. O sa procedez la fel pentru a te regasi mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Constantin, multumesc de vizita, si de aprecieri. Iar cu denumirea florii e posibil sa ai dreptate. Am primit una cu ani in urma si mi s-a spus ca asa s-ar numi. Am incercat o verificare si am dat cautare pe imagini a numelui si am gasit floarea. Deci.... orice e posibil....

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.