29 martie, 2012

Caprele........Corinei

Azi mi-am adus noii locatari ai curtii, acasa. S-au urcat linistite in masina (invatate, se pare) dar fara ieduti. Iedutele: Negruta, Griuta si Albuta au fost aduse in brate. Acasa au primit si cele mari nume: Tiganca si Brumuta.


Brumuta fiind mai tinerica si mai obraznica, fireste. Mi-a ros coaja la un mar, a sarit gardul de cateva ori si mi-a fugarit gainile. In timp ce Labuta e foarte furios pe ele. Mai ales pe Tiganca. A vrut sa se joace cu Negruta iar mamica, Tiganca, i-a aratat fruntea cu coarnele indoite....
 

Din pacate noi nu ne-am incadrat in termene si bugete iar adapostul din curte e doar pe jumatate facut. Are acoperis dar inca nu are pereti laterali si nici iasla nu e construita. Dar speram sa ne mobilizam in zilele urmatoare. Timp in care incerc sa ma obisnuiesc cu cele doua "mamici". Deja imi mananca grauntele din palma dar inca nu ma lasa sa ma apropii de pulpele lor. Sper ca pana se mai dolofanesc iedutele sa reusesc si sa le fac sa ma lase sa ma apropii. Apoi sa invat marea "operatie" de care imi e cam teama: mulsul.


3 comentarii:

  1. Sa va bucurati de ele, oameni frumosi si gospodari ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  2. mama, ce curaj pe voi! v-ati luat caprite! sunt superbe, dar eu m-as teme :))
    trebuie deja mulse?

    RăspundețiȘtergere
  3. O, ce treabă grozavă! Şi părintele meu a aruncat de vreo 2 ori provocarea, dar nu mă încumet. cel puţin deocamdată :).
    post cu folos şi bucurie!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.