17 martie, 2012

febra musculara


Ieri, dupa dimineata la gradinita, m-am avantat cu spor la primenirea casei si curtii. Daca tot a venit soarele si ne imbratiseaza cald, ar fi bine sa il primesc in casa bine aerisita prin ferestre curate si perdele parfumate. Asa ca toate perdelele au poposit pe sarme si toate covoarele se incalzesc la soare.
Astazi continua actiunea "curatenia de primavara" si sper sa ma apropii cat de cat de scopul propus (un pic cam nerealist). Problema e ca muschii mei, leneviti dupa o iarna lunga, cam dau semne de oboseala iar febra musculara nu m-a iertat. Si asta dupa doua saptamani de alergat zilnic dupa microbuz (plec intentionat mai tarziu ca sa parcurg distanta de 1.5km in pas rapid). Dar, ma gandesc eu, ca asta e bine. Poate si stratul meu adipos va simti ca a venit primavara si ca trebuie sa se subtieze....

2 comentarii:

  1. miscarea n-are cum sa strice :)
    din pacate, binele se instaleaza mai intai cu un mic rau - febra musculara - dar trece si ea.
    felicitari pentru spalatul geamurilor si al perdelelor, parca mi-ai facut si mie pofta :)

    ps: nu vrei sa scoti si tu cuvintele de control? daca am viteza mica la net, nu pot posta comentarii daca au si cuvinte de control.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina, imi cer iertare dar aveam impresia ca le-am scos dupa ce ai scris tu despre ele...

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.