24 martie, 2012

Iata doar cateva beneficii ale laptelui de capra:



Datorita continutului de calciu si fosfor, intareste oasele si previne osteoporoza;
– echilibreaza tensiunea arteriala si atenueazadurerile musculare si articulare;
– ajuta la regenerarea celulelor;
– furnizeaza energie si tine depresiile la distanta, datorita vitaminei B2;
– creste imunitatea ajutand persoanele cu probleme respiratorii in special TBC;
– reduce cu 45%-65% riscul de cancer la san;
– previne cancerul de colon;
– previne si trateaza migrenele;
– aduce rezistenta la viroze si boli contagioase;
– este foarte bun in tratamentele cosmetice.
Pe langa lapte si branza de capra, are proprietatea de a trata afectiuni pulmonare, cardio-vasculare si intestinale.Avand un continut scazut de grasimi, branza de capra se digera mai usor decat alte branzeturi. De asemenea, are putine calorii si este perfectapentru curele de slabire. Produsele din lapte de capra sunt foarte apreciate si in Uniunea Europeana (in special in Franta,unde a fost inregistrat un brevet special care indica faptul ca laptele de capra este un bun stimulator pentru cresterea parului).In cazul laptelui de vaca, grasimea se ridica la suprafata si se imprastie, ceea ce nu se intampla culaptele de capra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.