03 martie, 2012

La inceput de martie

Pe langa zecile de martisoare si mici bucurii de inceput de martie, m-am ales si cu cateva martisoare mai putin ...comode. In primul rand modemul a considerat ca e obosit si are nevoie de un somn.....prelungit. Cei de la firma furnizoare de net ne-au anuntat ca nu putem primi altul nou pana in aprilie. Cand deja obosisem de cautat solutii si ne resemnasem ca vom sta o luna fara net, a venit un vecin care are net de la aceeasi firma dar.... nu a platit abonamentul si nici nu are de gand sa o faca in urmatoarea luna. Asa ca ne-a lasat noua modemul pana se rezolva problema.
Dar "martisorul" care m-a impiedicat sa termin martisoarele lucrate in diverse variante (quilling, margele sau ac si ata) si sa le postez se numeste "raceala puternica". Tusesc, stranut, am nasul infundat si imi curg ochii ca la pisici.
De la gradinita, pe langa martisoarele cumparate de parinti, mai toti copii, in pauza de joaca de dimineata mi-au desenat felicitari, cu inimioare si floricele. Unele chiar au fost insotite de imbratisari si de "te iubesc, doamna". Fiind prima data cand se manifesta asa, m-au cam luat prin surprindere si chiar mi-au dat lacrimile de emotie.
Dar cel mai frumos martisor a fost copilul meu. Cum sotul meu a fost in oras sa rezolve cu modemul, pe la pranz m-a sunat sa vada daca mai e nevoie de ceva din oras. Matei a cerut telefonul, l-a luat sa vorbeasca cu taica-su si a iesit din camera. Printre usi l-am auzit spunand:
- Tata, acum, asa, ca de la barbat la barbat......
Cand a ajuns sotul meu acasa inca radeam cu lacrimi de expresia folosita. Oricum a fost dragut din partea lui ca s-a gandit sa ii spuna sa cumpere flori. Asa ca de la baietii mei am primit un buchet de frezii albe, parfumate. Chiar daca nu sunt cele primite de mine, ofer tuturor vizitatorilor blogului un buchet de frezii parfumate si ganduri frumoase la inceput de primavara:


2 comentarii:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.