07 martie, 2012

Raceala, astenie....

M-a cam daramat raceala din ultimile zile. Am tot sperat ca trece dar se pare ca ii place la mine. Si partea proasta e ca nu sunt buna de nimic. Mai am de terminat o gramada de mici proiecte incepute si intrerupte din diverse motive. Si asta pana se ridica zapada pentru ca daca incep treaba in gradina nu prea mai ramane timp de ac si andrele. Dar sper ca dupa ce trece 8 Martie cu confectionatul diverselor "atentii" pentru doamnele dragi din jurul nostru sa ma reintorc la micile mestereli. O sa incerc ca pe masura ce le termin sa le si postez. Sambata mi-am schimbat abajurul din dormitor. Initial i-am desfacut "rochita" sa o spal ca adunase ceva praf si fum de la soba. Apoi mi s-a parut cam trist asa fara rochita si m-am apucat de improvizat ceva... Iar acum sunt incantata ca a iesit destul de vesel dar nu am facut inca poze. Poate reusesc diseara.....

2 comentarii:

  1. Pentru raceala cel mai bun medicament este moldaminul chiar daca este foarte dureros.

    RăspundețiȘtergere
  2. Moldaminul face parte dintr-o schema pentru raceli consecutive combinate cu aspecte de reumatism acut. Dupa cateva zile de antibiotic injectabil, o saptamana de efitard (una pe zi) se incheie cu moldamin 3 luni (una pe saptaman). Am facut schema asta cativa ani la rand primavara si toamna cand ma necajea reumatismul. Si e destul de dureros.
    Pentru raceli se mai recomanda polidinul (una pe zi, 3 sau 5 zile)
    Dar prefer ceaiuri, remedii naturiste sau "babesti".....

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.