23 martie, 2012

A venit primavara!

O simt prin toti porii. De la caldura de afara (implicit haine mai putine) la ciripeala pasarilor, de la tenta de verde pe care o are toata curtea pana la muschii mei care tipa dupa repaus. Repaus de care se vor bucura abia la iarna.
Se pare ca nu mi-am terminat planificarile (curatenia in debara si camera cuptorului) din motive de soare afara (am preferat grebla, harletul si maturooiul) asa ca Doamne Doamne mi-a dat ocazia sa stau cateva zile doar in casa: am calcat intr-un cui. Nu e cu probleme dar calc greu si nu pot purta papuci pentru ca presez locul dureros. Sper ca in 2 zile sa imi treaca si sa definitivez si "planurile" de interior.
Oricum, astazi, profitand de statul acasa, mi-am baut cafeaua in curte (desculta) la soare.
Iar ca o compensare (vestile vin in pereche) mi-am gasit caprite. Saptamana viitoare le aduc acasa cu tot cu ieduti. Pana atunci sotul meu trebuie sa le termine adapostul....
Primavara e mai frumoasa ca oricand!

3 comentarii:

  1. cat mi-as dori si eu o febra musculara asortata cu mandria de a fi facut eu curatenie de primavara prin curte...
    au venit capritele? piciorul ce-ti face?

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona: piciorul e bine. Continui sa fortez glezna ca s anu apas pe locul dureros dar in rest e bine. Iar capritele pe miercuri cred ca ma duc sa le iau.
    Helen: o primavara frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.