04 aprilie, 2012

Nu folositi seviciile FAN Courier

Am primit gladita in sfarsit. Si asta din motive de curierat. Curierat a caror servicii sunt sub orice critica. Una scrie pe site-ul lor si alta se face. Durata unui transport de la Bucuresti pana la Piatra Neamt e de 4 zile nu de 24 de ore de la expeditie. Minciunile curg. Agentul s-a incurcat rau de tot in ele. De la "nu s-a gasit la adresa" (adresa era doar numele satului deci cam greu de gasit la adresa fara un telefon in prealabil) la "nu a raspuns la SMS" si  "coletul a plecat mai tarziu de la expeditor (cam cu 2 zile dupa parerea agentului). Din pacate pe foaia de expeditie scria si ora expeditiei dar probabil a avut impresia ca daca locuiesc la tara cred tot ce mi se spune. Iar apoi a venit "socul": taxa de expeditie 72 lei. Iar la explicatia primita: "se taxeaza la km" chiar daca pe site-ul lor scrie clar: "Incepand cu data de 1 Aprilie 2012, FAN Courier deserveste, fara a taxa kilometri exteriori parcursi"
Acum depinde ce se intelege prin "kilometri exteriori".
Am tot primit colete de prin tara cu diverse firme de curierat, cu valori de ramburs mult mai mari si greutate mai mare, dar la nici una taxele de transport (tur- retur) nu au depasit 20 de lei.
Asa ca atentie mare cand expediati cu FAN Courier. Sa nu va treziti cu surprize. Eu sper doar ca gladita s anu fie afectata de peripetiile cu transportul....

5 comentarii:

  1. Multumesc pentru avertizare!
    O parte din angajatii acestora umbla in colete si sustrag din acestea...mi s-a intamplat cand trimeteam colete cu articole de imbracaminte...asadar mare atentie!
    O primavara relaxanta iti doresc!
    Coltisor de Rai

    RăspundețiȘtergere
  2. hm, curieratul asta rapid mi separe ca numai rapid nu e. e scump, masinile lor alearga pe sosele ca nebunele, dar cred ca doar din tupeu, nu pentru ca s-ar grabi sa duca pachetele la destinatie. alta varianta mai buna nu vad, insa, ca posta romana are termene si mai mari si manipularea coletelor la ei lasa mult de dorit.
    imi pare rau pentru ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Faptul ca ti-a ajuns coletul cu o taxa de expeditie mare este si din vina celui care a trimis pachetul.

    Un vanzator de buna credinta trebuie sa instiinteze cumparatorul ca expedierea are km in plus. Putea folosi Posta romana ca alternativa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi ca ai dat un citat incomplet:
    "ncepand cu data de 1 Aprilie 2012, FAN Courier deserveste, fara a taxa kilometri exteriori parcursi" ... si aici ar fi urmat sa scrii ..."un numar de xxx localitati". Daca nu crezi, uita-te aici: http://www.fancourier.ro/tools/retea/arie-acoperire/ , penultimul aliniat.
    Expeditorul n-a verificat ca localitatea ta nu este pe lista celor pentru care nu se platesc km exteriori.
    Vorbesc din experienta, am o firma care lucreaza de 4 ani cu Fan Courier si am avut un singur incident mai serios, desi am trimis multe mii de colete. Ai avut ghinion cu intirzierea livrarii, asta este...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ar fi fost singurul nu as fi scris postarea. Dar la toate comenzile primite prin ei au fost probleme. Incidentul postat a culminat cu atitudinea angajatului...

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.