27 decembrie, 2012

iarna pe la noi

Pe 20 decembrie am decis sa mergem la cumparaturi. Se anunta o zi frumoasa. Dimineata a inceput sa ninga linistit. In drum spre oras a inceput si sa bata vantul. Am facut cumparaturile in fuga pentru ca nu stiam daca mai putem intra in sat. Din pacate iesirea din sat spre soseaua judeteana a ramas acoperita de zapada de la prima ninsoare. Costurile de deazapezire a celor 3 km depasesc bugetul primariei asa ca se merge pe o ruta ocolitoare de 7 km prin satul vecin. Dar pana in satul vecin e o portiune de 0.5 km in panta, cu drumul sub nivelul campului care, la cel mai usor viscol de acopera cu zapada. Ne consolam cu gandul ca vom merge la vale peste zapada si am cumparat cativa saci de plastic mai mari pe care sa ii folosim la nevoie pe post de sanie pentru a duce cumparaturile acasa. La iesire din soseaua judeteana avem o portiune de padure care arata cam asa:








4 comentarii:

  1. Un alt fel de "iarna pe uliţă". Zile binecuvântate să fie la voi Corina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarna in toata splendoarea ei!
    Un an nou fericit si plin de pace iti doresc!
    La Multi Ani Corina!

    RăspundețiȘtergere
  3. daaaa Ghindaa, vedeam copacii. Masina am lasat-o in satul vecin iar acel km pana in sat a fost o peripetie de mai bine de o ora. Nu ne vedeam intre noi dintre "sulurile" de zapada de pe drum....

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.