21 ianuarie, 2013

turta dulce de post

500 gr zahar
500 ml apa
1-2 lingurite scortisoara
un praf de copt
faina cat cuprinde
Se face un sirop cald, se adauga scortisoara, praful de copt si faina pentru un aluat ca de chec. Se da la cuptor si se verifica cu scobitoarea. Se pudreaza si se mananca in aceeasi zi. Dupa mai mult de 24 de ore devine "gumata".

2 comentarii:

  1. gumata...clar,imi place.ah,si trebuie sa ma abtin...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant şi de folos în zilele de post. E adevărat, lipsa laptelui şi a ouălor se cunoaşte a doua zi, dar, e bun şi pentru o zi.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.