02 martie, 2013

plantele si animalele de pe langa casa

Am gasit un articol bun aici
Pisicile iau energie de la oameni, dar numai când trebuie şi cât trebui şi sunt capabile să absoarbă energia de care nu aveţi nevoie la un moment dat, determinând vasele sanguine din corpul dumnevoastră să se îngusteze sau să se relaxeze, în funcţie de presiunea arterială pe care o aveţi.
Pisicuţele de culoare neagră iau cam mult din energetica locuinţei.
Pisica este singurul mamifer care, pentru a trăi, are mereu nevoie de o anumită cantitate de energie negativă, având în vedere că le place să stea pe televizor, frigider, computer, maşini de spălat în funcţiune, adică pe aparatura ce iradiază în mediul înconjurător oscilaţii electromagnetice negative. Cu cât mai mare este nivelul acestor oscilaţii, cu atât mai fericită este pisica. Ea rămâne pe locul bolnav până ce nu mai are ce lua de acolo.
Pentru mai multe detalii vizitati "Gradinarit anotimp cu anotimp"

4 comentarii:

  1. ai dreptate! si eu am citit despre aceste relatii pe care le au animalutele casei si ... energiile locului!
    eu nu am pisica! am doi caini care nu suporta pisicile! ori de cate ori nu sunt "in apele mele", ei reusesc sa ma inveseleasca, sa imi "incarce bateriile"!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.