21 ianuarie, 2014

2014

Fiind prima postare din 2014 o sa incep cu o urare:
Sa aveti un 2014 mai bun decat anii din urma, in care sa fiti sanatosi si bucurosi!
Pentru mine anul 2014 a inceput cu idei si planuri dar si cu nerabdarea de a face. Cum 2013 a fost un an de pauza la siropuri si produse de casa as vrea ca 2014 sa vina cu noutati. O prima noutate e ca am schimbat numele atat al blogului cat si al produselor. O alta noutate e ca voi folosi  la siropuri sticle de plastic de 0.5 litri noi cu capace (cu filet) cu sigilare (sticlele vor fi sigilate in momentul imbutelierii) cu o forma usor de recunoscut. Tincturile vor fi in sticle de plastic de 0.3 l iar gemurile si dulceturile vor fi prezentate in borcanele de 380 ml. Incerc sa pregatesc o noua prezentare a produselor cu etichete care sa ofere mai multe informatii. Am primit un desen frumos pe care sa il folosesc in etichete si prezentari, facut de o domnisoara extrem de talentata si pe care il puteti admira in spatele numelui blogului. Si careia ii multumesc si pe aceasta cale.
Gama de produse va ramane in principiu aceeasi (siropuri fierte, tincturi, gemuri, dulceturi si plante uscate) dar daca natura va fi darnica voi incerca si produse noi cum ar fi otetul de mere facut in casa.
Dar pana atuci sa ne bucuram de zapada aparuta cu intarziere si sa speram ca anul va fi manos...
Va astept cu idei, sugestii si comentarii.

4 comentarii:

  1. Multumim Corina!
    Un an nou plin de bucurii si tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un An bun si tie,sanatate si spor!
    Am o nelamurire: cu ce faci siropurile,gemurile,etc.?
    Si un sfat: nu mai folosi pet-urile,foloseste sticle,si daca poti mai inchise la culoare.

    Pupici,
    Gianina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cu plante, legume, fructe si zahar la retele care cer. Si apa de fantana pentru unele retete. Apoi ceaunul de tuci si focul de lemne.
      E un sfat bun daca nu as face livrari prin posta. In astfel de cazuri apar surprize fie la plata transportului fie la manipularea coletului asa ca anul acesta voi merge tot cu peturi de plastic.

      Ștergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.