28 ianuarie, 2014

ganduri de iarna

Este a patra zi de ninsoare. Privesc pe geam dansul fulgilor care continua sa invaluie totul... Asa cum ma asteptam odata cu zapada alba care a acoperit totul in jur a aparut si linistea. Linistea din jurul casei - gainile stau pitite in cotet, cocosul nu mai canta catarat pe gard, cateii stau in paie iar vrabiile sub streasina casei. Linistea din casa - poate ca zapada estompeaza zgomotul dar tendinta e sa dai radioul mai incet, televizorul mai mult pe mut si parca toti ne miscam mai cu grija, peste zi toti ne gasim ceva de facut langa calorifer sau in pat (baietii cate o carte sau un film bun iar eu cu andrelele langa geam si calorifer)... Si liniste la mine in suflet. Agitatia din ultima perioada a disparut, sentimentul de dezordine a disparut si el (pot sa termin ce incep fara sa ma apuc de altceva), am reinceput sa scriu in jurnale (cel personal dar si cel al casei) zambesc mai mult si chiar nu ma mai simt iritabila...
Si daca e liniste si cald si gandurile se aseaza mai usor mai spre concret, mai spre realizabil.....

3 comentarii:

  1. Ce placut trebuie sa fie!
    Seara placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Zapada asta e minunata! Reduce ritmul la toti si la toate! Iar la tara este si mai fain-mirosul de ger, de fum seara si sunetele moi de departe sunt cele mai minunate lucruri si linistea...orasul inca e dement, chiar si prin muntii de zapada. Spor la lucru, liniste si bucurie sa ai zilele acestea albe!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.