16 iunie, 2014

Cuvertura Matei

De multe pagini de jurnal tot povestesc despre cuvertura lui Matei. Acum am terminat-o si e foarte incantat de camera lui colorata:







Nu imi place cum a iesit marginea, cred ca ar fi trebuit fixata sau calcata dar nu a fost timp. Era inca umeda cand si-a adus-o de pe sarma si a pus-o pe pat ca nu mai avea rabdare...

3 comentarii:

  1. Este foarte frumoasa. Partea centrala e din blug? Eu am observat ca fixarea face lucrurile crosetate infinit mai faine, poate cand se mai obisnuieste/plictiseste Matei cu ea sa o fixezi pentru ca e prea faina si ai muncit mult la ea. Eu nu m-as incumeta sa fac randuri atat de mari, mi s-ar parea ca nu mai termin:) (sunt mai lenesa si trebuie sa vad ca termin cate ceva mai usor)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Anca.
    Da, partea centrala e fusta unui sarafan de blugi. Il mai las cateva zile si apoi o "fur" sa o aranjez. Dar deocamdata nu am timp s ama ocup de ea. Iar cu randurile, am lucat-o seara, la televizor ca nu aveam cum sa o iau dupa mine in leagan sau pe afara asa ca monotonia nu s-a simtit. In schimb eu nu pot lucra patratele. Pe la al 3-lea deja m-am plictisit iar al 4-lea de regula nu mai iese. De regula nu pot lucra ceva "la fel" de mai multe ori...

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.