27 ianuarie, 2016

noul membru al gospodariei

Cel mai nou membru al gospodariei a sosit astazi. Destul de cuminte la transport dar mai speriata la intrat in grajd. Ne asteptam sa fie "plangacioasa" pentru ca a stat in cireada mare pana acum si trecerea la "camera ei" e un pic cam brusca si cam radicala...
Dar sa o prezint pe "Nebuna":


E o vacuta de aproape 2 ani, gestanta, roscata si cu un breton alb foarte frumos. Era prea speriata ca sa participe la sedinta foto asa ca am furat 2 poze.



Chiar daca nu e botezata de noi are un nume care se integreaza perfect in curtea noastra....

7 comentarii:

  1. Îmi aduc aminte că am crescut acasă având mereu animale în curte, ani buni având şi câte două vaci cu lapte, fiind o familie numeroasă. E adevărat, era ceva de muncă, dar şi satisfacţia era pe măsură. Plus de asta, recunosc, copil fiind, mergând cu vacile la păscut, alături de alţi copii, am jucat fel şi fel de jocuri în aer liber, am trăit clipele copilăriei la maximă intensitate.
    Să vă fie de folos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce draguta e!!! Intotdeauna am indragit toate animalele.. Imi amintesc acum de vacutele care le aveau bunicii mei, le asteptam cand ajungeau seara acasa de la pascut, imi placea sa fiu in preajma lor, ma miram intotdeauna cat de inteligente erau ca intrau singure in curte, stiau ele unde e casa lor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce vacuta frumoasa:) mi plac mult vacutele rosii, plus ca are si bebica in burtica:). La noi in sat (adica la tara la mine) se pune numele Florica la astfel de vaci :). Nu i se potriveste Nebuna, ca are asa o fata blanda si frumoasa:). Sa o stapaniti sanatosi, sa fie sanatoasa si sa dea cel mai bun/mult laptic:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc, mult!
    Avem vreo 2-3 ani de cand visam la o vacuta dar abia acum, cu ajutor de la fratele meu s-a realizat si acest vis...
    Anca, ne-am convins ca nu i se potriveste asa ca ii spunem "Roscatica" si intoarce capul cand o strigam asa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasă e! O să aveți lapte proaspăt mereu! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa va traiasca sanatoasa, si sa aveti parte de ea multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.