19 ianuarie, 2016

Pagina noua de blog si nu numai....

sursa: internet
Cum bine stiti sunt pasionata de plante, fie ele medicinale sau de gradina. De-a lungul timpului am tot adunat informatii fie citind mult, fie discutand cu batranele satului, fie adunand ca harciogul articole pe hartie, reviste si carti de profil, fie pe blog. Si pentru ca e iarna si treaba pe afara nu prea am, am reorganizat un pic aceasta zona de blog. Si cum altfel decat cu o noua lista. O noua pagina pe blog "Plante, remedii si produse" unde se pot gasi cu usurinta articolele de pe blog cu si despre plante. Unele din aceste articole au fost scrise de mine atat pentru blog cat si pentru "Ziarul de Iasi" iar altele le-am adunat din diverse surse, specificate sau nu. Articolele ale caror surse nu sunt specificate, sunt articole mai vechi, salvate in calculator inainte de a lua fiinta blogul si a sti ca voi avea nevoie de sursa. Asa ca imi cer scuze inca o data pentru aceasta scapare.
Si cum am scris mult despre diverse produse care pot fi facute din plante, nu m-am multumit doar cu scrisul ci am si pus in practica indicatiile. Cat de curand voi posta si produse pe baza de plante facute in gospodarie cu tot cu povestile lor. Produse ce sunt disponibile si pot fi achizitionate pe baza de comanda, cu livrare prin Posta Romana, daca distanta e mai mare.


4 comentarii:

  1. Felicitari pentru pagina noua de pe blog! E foarte interesanta, sunt o gramada de informatii.. cata rabdare sa le scrii pe toate.. am sa ma mai plimb pe-acolo din cand in cand :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!
    Sunt adunate in aproape 6 ani de blog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Corina si mult spor mai departe!!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.