10 februarie, 2020

Un altfel de "margelit"

Prin toamna au inceput sa vad in mediul online reclame la "goblen de diamante". Mi s-a parut o gluma la inceput. Apoi am inceput sa caut informatii atat despre cum pot fi achizitionate dar si despre modul de lucru, materiale, dimensiuni. Am descoperit ca e un mod placut si creativ de a petrece duminica sau alta zi de sarbatoare cand andrelele, acul sau crosetul se odihnesc. Si pentru ca inca eram sceptica am facut comanda de un astfel de "goblen" pe o aplicatie cu de toate si la preturi mici. A ajuns vineri, dupa aproape 3 luni. Doar ca vineri a fost o zi aglomerata si nu am avut timp nici macar sa desfac coletul. In schimb sambata dupa-amiaza am desfacut coletul. Am vrut sa incerc sa vad cum e iar aseara imaginea era cam asa:



Azi la pranz:



Si acum finalul:




 Si pentru ca mi-a placut foarte mult acest "margelit" dar si rezultatul final am mai facut comanda de doua icoane. Sa vedem cand vor ajunge. Aplicatia de pe care am comandat nu are un timpul scurt de livrare, nici poze foarte clare a produselor si nici foarte multe detalii dar e bun pretul si ma amuza surprizele oferite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.