30 noiembrie, 2022

Jurnal de recunostință - 8

 O zi rece si umeda. E ceață si curge din ceață. Dimineața a început mohorâtă. Am dormit prost și am visat mult. Ieri am fost plecată si în casă e dezordine ceea ce contribuie la o stare nu prea drăguță. Dar, totul e rezolvabil cu ceva colinde (azi e ziua cand pornesc colindele începând cu colindul Sf. Andrei), ceva dulce si un film de crăciun. Eventual cu o plimbare scurtă de aprovizionare. Tot astazi vreau să cobor câteva decorațiuni de crăciun din pod. Vreau să dau startul la decorațiuni.

Tot astăzi s-a încheiat si cursul meu de dezvoltare personala. E un prim curs care mi-a plăcut foarte mult. Un curs în care doar am deschis o poartă către mine, in care am descoperit multe despre mine si, în care, am redescoperit jocul si joaca. Dar voi mai vorbi despre asta la începutul anului viitor, cand emotiile si informațiile se vor mai așeza, astfel încât să le pot aseza în fraze lungi, coerente despre mine si nu despre programul în sine. 

Astazi e o zi de sărbătoate așa că urez tuturor sărbătoriților, dar si celor ce au persoane dragi, pe care le sărbătoresc astăzi, o onomastică minunată!


6 comentarii:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.