Pagini

30 iunie, 2009

dulceata de zmeura


o farfurie adanca plina de fructe
1 kg de zahar
1 cescuta apa

fructele proaspat culese, de preferat sa nu se spele (daca e musai, se usuca bine pe un servet dupa aia, dar isi pierd aroma) cu zaharul si apa se pun la fiert. Cand e legata dulceata se pune la borcane fierbinte si se da in camara.

2 comentarii:

  1. Rar ceva mai bun decat dulceata de zmeura!!!! E un deliciu si mi-ai facut o poftaaaaa!!!!! E parfumata, aromata si atat de savuroasa... Acum vin pentru 2 lingurite,pot?
    Mersi frumos!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. he he eu vreau un borcan =)) sa ma satur. deh, domnisoarele cu lingurita doamnele cu borcanul =))=))=))....

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.