Foi:
4 galbenusuri
50 gr margarina
125 gr zahar
50 gr lapte caldut
praf de copt
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, laptele, praf de copt, mirodenii si faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit. Se da la rece cateva ore apoi se coc 2 foi.
Crema:
un borcan 400 gem acru
1 pachet de unt
o farfurie adanca cu nuci pisate
2 linguri cacao
mirodenii
Se pune crema intre foi si se lasa presata peste noapte.
Bezea:
4 albusuri
un praf de sare
225 gr zahar
1 lingurita otet
Se bate la rece pana devine alba si se topeste zaharul. Se fierbe la baia de abur pana apar cristale pe margine.
Se pune peste prajitura. Cand s-a intarit se taie. Eu rad un pic de ciocolata peste bezea cand o pun pentru culoare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.