- prajitura cu gem
- biscuiti cu ...
- foi cu gem de mere
- prajitura cu mere
- turta dulce de post
- alba ca zapada
- prajitura cu bezea
- televizor
- negresa
- tarta cu fructe
- crema de zahar ars
- prajitura cu foi si iaurt
- cozonac
- tort cu mere
- prajitura cu biscuiti fara coacere
- chec
- chec rapid
- covrigei
Pus pe iarna
- Gogosari - retete
- Zacusca
- Vinete la borcan
- tincturi si alte produse din plante medicinale
- boabe de porumb conservate
- pastai la borcane
- gogosari in sos de rosii
- zarzavat pentru ciorbe
- castraveti in otet
- ardei copti
- zarzavat congelat
- dovlecei pe iarna
- baton de branza
- sirop pepene galben
- siropuri
- dulceata de zmeura
- dulceata de nuci verzi
Facut in casa
supe/ciorbe
Pentru paste
- Pasca cu fruncte confiate si din dulceata
- Pasca cu ciocolata
- Pasca cu smantana
- Pasca poloneza
- Cozonacul bunicii
- un meniu de paste
Iti promisesem.placinta cu dovleac.
RăspundețiȘtergerePentru foi. 150 ml iaurt(lapte)
150ml ulei,un galbenus de ou,drojdie cat o nuca,un praf de sarebbe si faina cat cuprinde.
Se imparte in doua ,se intend 2 foi iar in mijloc se pune umplutura care se dovreste...mere ,dovleac,Brianza etc...
Baiatului meu ii place umplutura cu mere si ar manca singur o portie intreaga