un loc in care gandurile isi fac cuib, in care speranta ridica iubirea la rangul cuvenit.......
14 august, 2009
ardei copti
am copt 20 kg de ardei, i-am curatat de coaja si de seminte si i-am pus la scurs. Jumatate au mers in pungute la conjelator si jumatate la borcan.
Cei din borcam au fost "incalziti" de otetul firbinte turnat deasupra si apoi s-au racit incetisor impachetati in paturi.
otetul l-am facut asa:
1 portie miere de albine
1 portie zahar
2 portii otet alimentar
sare, piper boabe, mustar boabe si frunze de dafin
La iarna cei din congelator se vor "incalzi" in diverse mancarici iar cei de la borcan vor fi asezati in castronele de salata pe masa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Uite ca-mi dai si mie idei. TRebuie sa ma apuc si eu sa fac smecherii dintr-astea, ca mai e un pic si n-o sa mai gasim in piata ardei.
RăspundețiȘtergereMulțumesc de idee,stau bine la borcane?
RăspundețiȘtergerefoarte bine!
Ștergere