Foi maro:
50 gr lapte
50 gr unt
2 linguri cacao
2 ou
100 gr zahar
praf de copt
si faina cat cuprinde
Se face un aluat potrivit care se lasa cateva ore la frigider
Foaie galbena
4 oua
2 linguri de ulei
5 linguri de zahar
5 linguri de faina
Se face un aluat de pandispan
Crema:
1/4 l lapte se fierbe cu
200 gr de zahar
1/4 l lapte se amesteca cu
3-4 linguri rase faina
Se amesteca laptele si se pune la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa
Dupa ce s-a racit se adauga
zeama de la o lamaie si
1 pachet unt spumos
Se pune: foaie maro, crema, foaie galbena, cream, foaie maro si se lasa la presat pana a doua zi.
Glazura:
1 ciocolata cu 2 linguri lapte si 1 lingura unta la foc mic
Se taie cand grazura s-a racit
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.