–Datorita continutului de calciu si fosfor, intareste
oasele si previne osteoporoza;
–
echilibreaza tensiunea arteriala si atenueazadurerile musculare si articulare;
– ajuta la regenerarea
celulelor;
– furnizeaza energie
si tine depresiile la distanta, datorita vitaminei B2;
– creste imunitatea
ajutand persoanele cu probleme respiratorii in special TBC;
–
reduce cu 45%-65% riscul de cancer la san;
– previne cancerul de
colon;
– previne si trateaza
migrenele;
– aduce rezistenta la
viroze si boli contagioase;
– este foarte bun in
tratamentele cosmetice.
Pe
langa lapte si branza de capra, are proprietatea de a trata afectiuni
pulmonare, cardio-vasculare si intestinale.Avand un continut scazut de grasimi, branza de
capra se digera mai usor decat alte branzeturi. De asemenea, are putine calorii si este perfectapentru curele de
slabire. Produsele din lapte de capra sunt foarte apreciate si in Uniunea Europeana (in special in Franta,unde a fost
inregistrat un brevet special care indica faptul ca laptele de capra este un
bun stimulator pentru cresterea parului).In cazul laptelui de vaca, grasimea se ridica la suprafata si se
imprastie, ceea ce nu se intampla culaptele de capra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.