23 ianuarie, 2020

zi de primavara la final ianuarie

De dimineata soarele a batut vesel la geam. Vrabiile ciripeau in fata usii iar cateii se jucau veseli in gradina.
"Ce primavara frumoasa avem iarna asta!" - a fost primul gand. Apoi am iesit afara. Intre cladiri era o primavara frumoasa dar dincolo de ele vantul isi facea de cap. Si inca isi face. Asa ca planurile s-au schimbat. In loc sa stau pe afara visand la primavara am trecut la schimbat lenjerii (si nu doar) pentru ca vantul e numai bun de uscat rufe rapid. Si ce miros vor avea... De vant pierdut in balsam...
In alta ordine de idei, inceputul de an a venit cu bucuriii. Una chiar total neasteptata. Un soi de "recunoastere" mai mult sau mai putin publica. Si a fost neasteptata pentru ca sunt invatat sa ma lupt cu morile de vant pentru fiecare mica realizare. A durat ceva pana sa asimilez informatia si sa ma pot bucura iar manifestarea bucuriei a fost mai mult o mustaceala multumita si atat. Acum sa vad ce pot face mai departe pentru ca, cred eu, asta responsabilizeaza... Oricum cred ca e un semn bun la inceput de an care aduce si speranta ca lucrurile vor curge mai lin si fara obstacole cel putin in viitorul apropiat.
In timp ce astept primavara aia reala fac liste si planuri de gradinarit, gospodarit, achizitii de seminte si nu doar, calcule pentru necesarul culturilor dar caut si oferte de preturi pentru noi investitii dar si pentru consolidarea celor vechi.  Si este momentul ideal de finaliza proiecte mai vechi pe andrele si croset dar si de a incepe si finaliza proiecte noi. Unele chiar indraznete. Dar despre asa voi scrie intr-o postare viitoare in care voi pune si imagini.
 Si cum urmeaza un final de saptamana cu aniversarea micii uniri imi doresc mai multa unitate si intelegere intre oameni. Mai multa liniste si pace...

2 comentarii:

  1. Sa aveti parte numai de succese si bucurii in plan profesional si roade bogate in gospodarie.Noapte buna,

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice muncă, la un moment dat, va fi răsplătită.Sunt convinsă că vor fi multe recunoașteri în viața ta.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.