20 octombrie, 2024

”Caminul meu un colt de rai”- saptamana 4

 



Si octombrie se apropie de final. Se anunta ca urmeaza o saptamana calda. Iar o zi calda de octombrie inseamna pe aici doar temperaturi mai mari in jurul pranzului. Profita de soarele cadut de pranz pentru o ultima cafea cu o prietena pe o terasa incalzite de soarele molcom, o prietena cu care nu e nevoie sa spui prea multe ca sa te inteleaga. Sau in serile ce au devenit mai lungi fa o plimbare si admira magazinele unde incep sa apara poadoabe de craciun. Admira, pipaie hainele pufoase, probeaza daca vrei, lasa imaginatia sa isi faca de cap si apoi opreste-te la o ciocolata calda. Fa un dar si bucura-te de bucuria celui ce il primeste. Fa-ti un dar si incarca-te de bucurie. Sau pur si simplu petrece seara cu o ceasca de ceai cald si o carte buna intr-un pled calduros. Sau te poti rasfata cu o baie parfumata. Alege cel mai parfumat spumant de baie, adauga un pic de ulei de trandafiri in baie si lasa-te rasfatata de aroma si invaluirea calda a apei.

Saptamana asta este despre bunatate si bucurie.

Adauga la lumanarea aprinsa, muzica in surdina si zambete, un strop de bucurie pentru sufletul tau sau pentru voi doi. Fie ca iti iei un ragaz pentru tine, fie ca iesi cu cel drag in oras, aminteste-ti de visurile din adolescenta, de prima intalnire, de motivele pentru care ati ales sa fiti impreuna. O plimbare impreuna, o cafea pe terasa pe care ati iesit candva cand tot universul era in ochii celuilalt, o prajitura sau o masa acolo unde ati iesit la primele intalniri va vor readuce din amintire emotiile de atunci. Va vor reaminti de voi doi plini de vise si sperante, de voi cei care inca nu erati cocosati de griji si responsabilitati. Vedeti ce visuri s-au implinit, ce visuri au ramas doar visuri si cautati-le pe acelea ce inca mai au sens si pe care puteti sa le realizati. 
Visati!
Visati la ce v-ar bucura sufletul acum. 
Si cautati primul pas spre acel vis...
Notati-l in jurnal ca sa puteti urmari pasii spre el...
Pastrati cat mai mult bucuria...
Notati-o in jurnal pentru a va reaminti de ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.