24 octombrie, 2023

„De ce sa alegi schimbarea?”

 E numele noului meu program online gratuit. E un program de 21 de zile cu 7 teste despre situatia actuala a fiecaruia. Sunt teste care sa ne ajuta sa ne limpezim mintea si sa vedem daca schimbarea e o alegere in acest moment. Poate ca nu sau poate ca e nevoie doar de mici schimbari pe ici pe colo in viața noastra care sa imbunatatțească ce avem deja. Sau poate ca schimbarea ne bate la ușă si noi o ignorăm pentru că ne e teama de ea. Schimbarea ne duce in zone de nesiguranță, ne scoate din familiara stare de relativ confort. Chiar daca nu e un confort real cel putin e iluzia de confort, de familiar, de cunoscut. Iar teama de necunoscut e destul de puternică la fiecare. 

Si atunci ce facem?

Pai de regula o ignorăm (pe schimbare) si apoi ne plangem că ne-a luat prin surprindere. Cam așa cum ia zapada, iarna prin surprindere autoritățile. Ea, schimbarea, iți dă multe semne inainte de a veni.

Intai e nemulțumirea. Apare așa ca o stare trecătoare și nu are nici un motiv evident. Apoi, ca vulpea din poveste, se instaleaza pe cuptorul sufletului și nu mai vrea să plece. 

Apoi ai senzația ca viața ta e un film al cărui scenariu nu il cunoști chiar daca ești personajul principal. Teoretic ar trebui să il știi că doar tu ai ales sa stai in confortabil si in cunoscut. Dar incet, incet pare că nimic nu mai e nici cunoscut si cu atat mai putin confortabil.

Si apoi apare starea ne nervi, izbucnirile din senin si tristețea, adancă si grea, cu un dor dupa ceva ce nu știi ce dar simți că e acolo undeva, la vedere și totuși ascuns.

Ce poți face?

Să iți asumi schimbarea!

Cum?

Pai indiferent de stadiul in care ești spune-ți că vrei sa îți schimbi viața. Spune-o atat de des incât să simți cu toata ființa ta că vrei să schimbi ceva in viața ta. Că meriți să ai o viața frumoasă, că meriți să te bucuri de viață, că meriți să fii fericită. Si atunci vei vedea in jurul tău căi, posibilități, oportunități de a face schimbarea. 

Nu iți spun că alegerea e ușoară.

Nu iți spun că drumul până la acel moment in care să simti că viața ta e așa cum ti-ai visat-o e ușor.

Nu iți promit nici că vei ajunge acolo ușor.

Tot ce iți spun e ca merită!

Merită să vrei!

Merită să faci alegerea!

Merită să faci schimbarea!

Meriti să pășești pe acest drum!

Meriti să te bucuri și să fii fericită!

Eu doar iți atăt de unde să incepi. 

In acest program vezi de unde pleci și iți setezi pe GPS-ul intern unde vrei să ajungi.

Depinde de tine pe unde vei merge si ce alegi să experimentezi pe drum. Asa cum depinde de tine si cat va dura calatoria.

Programul se va desfasura pe whatsapp, va incepe pe data de 26 octombrie si va dura 21 de zile.

Daca te intereseaza acceseaza link-ul de mai jos:

https://chat.whatsapp.com/EleaHIVauBnK7xaZyN2g8e

8 comentarii:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.