05 decembrie, 2023

Jurnal de advent 5/12

 Ieri am fost in pauza de scris pentru ca am fost plecata pe seara si m-am intors destul de tarziu. Un drum neplanificat dar necesar. Si am plecat dupa ce am pus luminitele afara. Se intunecase cand am terminat, numai bun de pornit. A iesit mult mai fain decat mi-am imaginat. Cei 50 m de instalatie luminoasă au ramas destui dupa ce am impodobit cerdacul ca sa ii intindem si pe suportul de vie din fata camerei lui Matei. Asa ca avem o curte foarte colorata si luminoasa. 

Astazi am fost pe smotru toata ziua. Chiar daca saptamana asta e dedicata baii si bucatariei, am luat ceva periferice noi la calculator (boxe, tastatura si o multifinctionala laser) asa ca am reamenajat biroul printre altele. Si am montat o ghirlanda de brad cu instalatie luminoasa in jurul ușii de la intrare. Postarea o fac intr-o pauza, la o cana de ciocolata calda. Mai am de pregatit masa de seara, ordonat bucataria in seara asta si calcat cateva rufe. Voiam  să fac si ceva biscuiti cu scortisoara daca ma incadrez in timp. Inca nu am revenit la parametri obișnuiti, obosesc repede dar nu renunt. La capitolul planificări se pare ca anul asta e imprevizibil. Multe activitati in afara gospodariei fata de anii precedenti ceea ce e foarte frumos. De exemplu aveam o lista lunga de activitati pentru miercuri (decalata de pe 16 decembrie) dar a aparut o invitatie e nerefuzat ce le muta pe 14 decembrie. Si pot continua...

La voi cum e cu planificarile? Cumparaturile? Listele?

Un Mos Nicolae imbelșugat cu daruri sufletești să aveti!

La mulți ani sărbătoriților!

4 comentarii:

  1. Noi încă nu am inceput curățenia. Suntem prinși cu multe lucruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va iasa bine lucrurile ce le faceti. Va puteti bucura de sarbatori si fara nebunia curateniei. Importante sunt bucuria, dragostea, intelegerea!

      Ștergere
  2. eu sunt foarte pe linisteala anul asta, n-am nici o lista .Ce fain ca ati pus asa multe beculete, trebuie sa studiez si eu problema, sa punem la acoperis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti ok fara liste e super! Sarbatori cu bucurie si liniste sufleteasca sa fie! Am gasit la piata instalatie la un super pret.

      Ștergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.