22 aprilie, 2014

Primul sirop in 2014 - siropul de papadie


Saptamana trecuta, printre pregatirile de paste mi-am luat o dimineata "libera". Era soare si am plecat la plimbare sa savurez primavara. M-am oprit pe prima pajiste si nu am mai plecat de acolo. M-am imbatata de galbenul papadiei si am vrut sa iau putin din mimunatia locului si acasa. Am transformat minunea galbena intr-un sirop delicios de flori de papadie. Un sirop cu proprietati terapeutice de detoxifiere a ficatul si a rinichiului. Un sirop cu aspect si guste de miere de albine care poate fi baut cu apa minerala, poate fi luat cu lingurita sau se poate pune pe o felie de paine. Un sirop bun pentru digestie dupa un paste bogat in mancaruri grele. Si pentru ca l-am pregatit, l-am pus in sticle sigilate. Dar sticla parea "dezbracata" asa ca i-am pregatit o roghita din hartie autocolanta cu aspect de eticheta. Azi le-am scos la imprimanta dar mi-a facut cu ochiul si un material rosu din bumbac. Si m-am gandit ca sticlele cu siropul delicios merita sa poarte si o palarie. Cred ca maine le voi "gati" pentru marea sarbatoare a vanzarii lor si vor trebui sa suporte si o sedinta foto.
 O sa revin cu poze in zilele urmatoare.

Un comentariu:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.