06 martie, 2022

cateva zile reci si o noua idee

 O noua zi rece. A nins un pic aseara dar dimineață s-a topit. Și nici nu a bătut vântul astazi. Am dat o tură prin curte să văd ce și cum modific/plantez după ce am terminat cu animalele. 

În principiu a fost o zi liniștită de duminică. După treburile zilnice și masa de prânz am navigat un pic pe net. Cu cana de ceai langă mine am descoperit videoclipuri și articole despre BuJo. Am mai citit despre el la Irina iar apoi la Mihaela. Se pare ca e molipsitor microbul asta. Dacă în trecut mi se parea un excercițiu destul de complicat care mănâncă timp, după săptămâna asta, în care nu m-am putut organiza deloc, pare un exercitiu bun și motivațional. M-a încântat pagina despre recunoștință și cea cu obiceiuri noi. Și cum am o agendă cu puncte cumparată de soțul meu de la Pepco, mă tentează exercițiul ăsta. Nu știu dacă o să mă țină, dar sper să imi placă și să o adaptez la nevoile mele. Eu oricum am o gramadă de agende și planificatoare. Funcționez bine cu liste și planificări. Doar ca în ultima perioadă nu prea funcționez. Dacă nu e una, e alta și am cam obosit. Abia aștept să pot ieși în grădină. Cred că e cea mai bună terapie pentru o stare de spirit mai optimistă. Să vezi cum rodește pământul lucrat cu mainile tale e un remediu potrivit pentru ce se întâmplă zilele astea...

O săptămână binecuvântată tuturor! 




2 comentarii:

  1. O săptămână frumoasă, liniștită! Bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes cu noaua agand[. La mine nu functioneaza ca un bujo adevarat, se modifica de la luna la luna cate ceva, nu neaparat in design-ul planificarilor, ci in ceea ce incep sa urmaresc. Banuiesc ca primul an de bujo este ceva mai haotic, pana iti descoperi exact acele lucruri care iti sunt necesare sa le urmaresti. In schimb il consider benefic ca nu mai am liste peste liste si tot felul de afise puse prin casa.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.