02 decembrie, 2022

Jurnal de advent - 2

 A doua zi de decembrie a fost tot mohorâta, înghețată si rece. Temperatura a urcat peste zi la 1grC iar dimineata era de -4grC. Iarba scarțăia sub talpile papucilor, apa inghețată iar animalele zgribulite.  În casa au fost 20 de gr pana pe la pranz cand am decis să fac totuși focul. Nu am fost prea energică, ma bucur incă de zilele libere ale baiților așa că m-am ocupat doar de rufe (spălat, întins afara, adus in casa cele zvantate din zilele trecute pe suportii de la calorifere, iar cele uscate au ajuns in dulapuri. La bucătărie am mesterit o fasole batută cu „glazură” de ceapă prajită cu puțin bulion si am facut un pic de ordine prin casa. Si ca să ma tin de provocare am montat o ghirlandă pe peretele de la capătul patului luată zilele trecute la reducere. Si cam atat a fost în a doua zi de decembrie. Închei ziua cu un castron de floricele si bineînteles un film de crăciun.

La voi cum a fost ziua?



7 comentarii:

  1. Eu am trabaluit prin casa,am zis sa incep și eu un "calendar de advent"și la curățenie și activități cu fetițele!
    Mă gândesc ce cărți să le cumpăr anul acesta și nicio idee ce cadou sai fac soțului dar cu siguranță o să îmi vina una!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! |Cel de curatenie la mine incepe de luni, o sa povestesc si de el :), Ai mei stiu ca cele mai importante cadouri sunt activitatile in familie, faptul ca suntem impreuna si gatitul impreuna. Cu siguranța vei gasi un cadou pentru sotul tau, dar cred ca stie ca cel mai important cadou esti tu apoi vin fetele, caminul...

      Ștergere
  2. Eu am avut în plan mancare : ciorbă și icre de fasole. Apoi curățenie, organizare prin materialele de craft. De decorat nu am pus decăt un ornament mic într-un brădut, cel de la adventul fotografic.

    RăspundețiȘtergere
  3. A doua zi in Iasi, cu vizitarea manastirilor din oras. Minunat ne-am simtit.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.