04 decembrie, 2022

Jurnal de advent - 4

 Ieri a fost o zi fara soare, cu ceata si nori. Si starea mea a fost in ton cu vremea. Dimineata m-am trezit tarziu iar peste zi parea ca deja se intuneca. M-am ocupat de casa, am ascultat cateva cursuri unele restanta iar altele din nou in timp ce ma ocupam de ordine, rufe, bucatareala. Am incheiat ziua cu o ghirlanda la grinda din salon, biscuiti cu scortisoara si filme de craciun pe Diva. 

Astazi, ziua a inceput cu zapada. Stratul nu era prea gros dar fulgii erau mari si pufosi. Animalele m-au primit cu drag chiar daca am intarziat un pic, apoi am fost in oras. Ceva prospectare de preturi, ceva cumparaturi, 2 funde de craciun chiar daca hotarasem ca nu mai cumpar nimic din gama decoratiuilor de craciun, un ceai la o prietena si ziua a trecut. Reveniti acasa am facut runda de seara la animale, o salata cu paste si peste, doua portii de foricele si la film. 

Imi place atmosfera din casa cu luminite, foc in semineu si blanoase jucăușe. In ultima vreme nu mai caut ce lipseste sau ce ar mai fi de facut. Chiar si cand nu sunt toate la locul locul lor reusesc sa ma bucur de atmosfera si atat. 


La voi cum a fost duminica?

5 comentarii:

  1. Am plecat de dimineata din Iasi, ne-am oprit pentru Sfanta Liturghie la o biserica din Roman, dupa care drum intins spre casa. Drumul fiind aglomerat am ajuns destul de tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La care biserica din Roman? Pe centru sunt 2 (cea dintre blocuri din zona primariei si cea de langa Hotel). In ambele slujesc preoti minunati...

      Ștergere
  2. Corina, biserica era spre iesire din oras, intr-o zona de case. Nu stiu sa iti spun daca prin apropiere era vreun hotel. Insa au slujti minunat si aici trei preoti

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că se vede minunat în casă cu acea ghirlandă - o idee interesantă !
    Pe la voi, tot timpul sunt "n" activități - tot timpul m-am întrebat cum reușești să bifezi aproape totul...iar acum mă bucur că ai timp și pentru bucuria ta personală 👍
    Acum pe la mine, ca activități, pe frig, nu diferă mult o zi de alta (doar duminica și sărbătorile creștine...): focul, mâncarea (fără carne de câteva luni...), cumpărături, cărți și filme (aproape toate tot pe Diva) !
    Ce să îți urez: weekend liniștit !
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.