06 noiembrie, 2022

jurnal de recunostinta 1

 Si daca in octombrie m-am provocat sa scriu in fiecare zi, in noiembrie as vrea sa continui dar cu recunostinte. M-am bucurat de beneficiile acestui obicei si as vrea sa il impartasesc. Cautand motive de recunostinta pentru a le scrie intr-un jurnal/postare/caiet mintea se concentreaza pe lucrurile frumoase din viata noastra. Astfel va trece cu vederea micile neplaceri pe care sa le amplifice apoi si care ne ranesc sufletul. Multumind zilnic pentru ce suntem/avem/vedem/auzim/simtim vom hrani acea parte din noi care se bucura iar bucuria aduce bucurie. 

Era un citat care imi placea despre faptul ca daca ii multumim lui Dumnezeu pentru ce avem EL ne va da ce ne lipseste.

Astazi multumesc pentru ziua de azi, pentru vremea mohorata care ma face sa stau in casa si sa lucrez la acel proiect de suflet de care am mai vorbit, pentru ca am reusit sa amenajez salonul, pentru oamenii frumosi din viata mea si pentru bucuria de a fi.

9 comentarii:

  1. Frmoasă inițiativă. Ar merge o provocare cu postare săptămânală dacă nu te-ai gândit la ceva mai des.
    Spor la lucru, la proiectul tau de suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Sa fie cu postare saptamanala. Faci tu provocarea, te rog!

      Ștergere
    2. Cu părere de rău, abia azi am vazut rugămintea ta, am avut ceva probeme în ultimul timp și nu am prea fost pe la laptop. Și m-am implicat într-un proiect care o să-mi ocupe mult timp. Tocmai ce am postat la mine că aleg să o fac rubrică în pagina mea de jurnal. Scuze.

      Ștergere
    3. Nu-i problema. Spor in tot ce faci!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Puteti scrie recunostintele la comentarii in postarea mea daca nu aveti blog si va place ce scriu. Asa vom fi mai multe persoane recunoscatoare :)

      Ștergere
  3. Astăzi sunt recunoscătoare pentru ca am inceput sa lucrez la proiectul de finalizare al unui curs, mi-am validat băiatul, mi-am împlinit canonul de rugăciune!
    Mulțumesc pentru prilejul de a le împărtăși aici pe blog!
    Zile cu senin în suflet!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.