28 noiembrie, 2022

Jurnal de recunostință - 7

 Mai e putin si se termină luna. Și jurnalul meu de recunoștință. Urmează un jurnal de advent în decembrie. A fost o lună cu multe bucurii, cu multe emoții și cu multi pași înainte. Sunt încântată că a dispărut acea nemulțumire inconștientă care impiedica bucuria. Mai am motive de nemulțumire dar au o formă concretă, logică pe care o pot rezolva sau ignora. Am învățat că dacă nu am reușit să fac un anumit lucru nu e nici o tragedie, ori am ceva de învățat, ori nu îi venise momentul. Așa cum am învățat că fiecare lucru are un timp al lui și că uneori e nevoie de o pauză pentru a lăsa emoțiile să se așeze, iar mintea să se limpezească. Și de cele mai multe ori, după ce totul se limpezește, soluțiile sunt mai bune, rezolvările mai simple iar viața e mai frumoasă.

Săptămâna asta e o săptămână de pauză. Nu am nimic planificat. Mai ales pentru că e fragmentată de zilele de sărbătoare si se termină cu o minivacanță. Miercuri as vrea să cobor decorurile de crăciun și să văd cum le organizez. Aș porni și luminile de afară dar la fel de bine aș vrea să facem comandă de câteva instalații cu baterii solare și asta înseamnă o reorganizare a lor. Intenția exista, acum urmează să găsesc cele mai bune soluții si cel mai bun timp.

O saptămână minunata tuturor!

 

2 comentarii:

  1. Inițial, aceleați lucuri șe ălanificasem și eu pentru minivacața asta. Sa scot decorurile de Crăciun. Deja pe cele de toamnă le-am cam strans. Însă posibil să intervină o orarecare amanare a acestor planuri din cauza unor proiecte ce trebuie finisate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci înseamnă ca nu e momentul încă. Azi se pare că stau mai bine de jumatate de zi în oraș....
      Spor să ai si ce faci, să faci cu bucurie!

      Ștergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.