20 noiembrie, 2023

„Calatoria spre craciun” - impresii si saptamana 2

 A fost un inceput de post aglomerat. 

La mine e cu modificari/amenajari la biserica. E cu entuziasm, cu suflu de nou inceput. Doar zapada de sambata a pus un pic de frana, pentru ca s-au amanat unele lucrari pentru zile mai linistite atmosferic. 

Acasa lucrurile sunt mai calme fata de anii precedenti. Nu mai e cu praf si amenajari. Azi voiam sa incep curatenia in dulapurile din dormitor dar s-a ivit un drum in oras, cateva sedinte online de coach si am facut doar ce era in plan intr-o zi normala de luni. Maine e sarbatoare, ar fi fost ziua bunicii de nastere iar azi a fost ziua in care, acum 7 ani, ne luam ramas bun de la ea. Probabil si de asta nu am putut tura motoarele azi. Un alt motiv ar putea fi vremea umeada si rece. 

Am actualizat listele cu meniul de sarbatori. Maine voi face listele cu produsele necesare. Am stabilit ziua de tait porcul si am facut lista cu cele necesare dupa ce am verificat stocurile la condimente.

Maine voi aduce decorurile de crăciun la verificat si sortat. Stiu ca am ceva instalatii ce trebuie inlocuite si as vrea sa notez si necesarul pentru biserica. Visam la un brad inalt artificial dar nu stiu daca va incapea in bugetul de anul acesta. 

Provocarea cu aprecierile a pornit cu entuziasm dar s-au terminat cele obisnuite si s-a intrat in perioada de cautari si e cu un pic de rezistenta, dar e fireasca si mergem mai departe.

Maine voi decide si ce va contine calendarul de advent si voi face si lista cu cele necesare construirii lui. Am panoul de la panoul dorintelor, am carligute cu datele din calendar si pungute rosii, ramane doar sa vad ce sarcini vor fi si bineinteles citatele motivationale. Nu cred ca voi pune dulciuri in pungute. Anul trecut a fost cu ceiuri dar nu a fost prea interesant. Iau in considerare specialitati de cafea ca tot suntem toti pasionati de cafea. Maine ma plimb prin oras si sunt deschisa la idei. Oricum mai am 10 zile la dispozitie pentru a-l termina.

La voi cum a fost prima saptamana?

 


5 comentarii:

  1. Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta, Corina!
    In aceasta prima saptamana, am facut lista cu cadouri pentru cei dragi, atat pentru mos Nicolae, cat si pentru Craciun. Am comandat si primit condimentele si le-am asezat la locul in borcane, ramane sa fac si comanda pentru esentele necesare dulciurilor.
    Meniul pentru sarbatori, doar am inceput sa il creionez. Nu am facut mai mult pentru ca ne-a venit ideea de a infiinta o gradina bio la tara, am citit si recitit multe site-uri si urmeaza sa ne apucam de treaba. Suntem chiar putin contra cronometru, insa suntem increzatori si optimisti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. e in imagine: pastram seara de familie si aprecierile si trecem la curatenie (zonele de dormit) si pregatit calendarul de advent.

      Ștergere
    2. Scuze, am citit cu atata placere ce ai scris, ca nici nu mi-a trecut prin minte sa ma uit la imagine😅

      Ștergere
  3. Mulțumim mult,mă voi uita și în articolele din anii trecuți,abia aștept să vă citesc!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.