26 noiembrie, 2023

„Calatoria spre craciun” - impresii sapt 2 si sarcini sapt 3

 Buna dimineata! Iar e duminică. Habar nu am cand a trecut saptămâna asta. Parcă ieri scriam postarea precedenta. La mine a fost o saptamana nebuna, cu lansarea si deschiderea cursului „Schimbarea ca șansa” care a venit cu multe emotii, cu diverse treburi in casa dar si cu multe drumuri in oras.

Am pus aseara ghirlanda la grinda din salon. Nu e ornata toata dar am ghirlanda si instalatia pusă. Pot spune ca miroase a craciun de acum. In plus peste noapte a nins un pic. Nu mult, cat sa pudreze totul cu alb si sa semene a postul craciunului. Mai am o gramada de treaba pe afara dar zapada ma face sa le las asa cum sunt. Pe masura ce o sa am timp, si vreme imi va permite, probabil ma voi ocupa si de cate un colt de curte.... Se pare ca am si racit un pic, am nasul si capul putin infundat si o jena in gat pe langa  o starea somnolentă, dar astea se trateaza cu ceai fierbinte cu lamaie multă si un pic de miere. Cred in schimb ca e nevoie sa ma odihnesc un pic astazi pentru ca se anunta si saptamana viitoare incarcata si e necesar sa fiu cu pateriile incarcate.

La dormitor mai am cateva sertare la comoda de sters dar o sa dureze putin maine dimineata inainte de a trece la salon. Spatiile mele comune din casa sunt un pic mai mici iar de balcon ma ocup in functie de cum ma lasa vremea.

La voi cum a fost saptamana?

Cum stati cu pregatirile?

5 comentarii:

  1. Nouă ni s-a stricat mașina de spălat și totul a luat-o parcă razna. Un lucru atât de ,,nesemnificativ" ne-a luat prin surprindere și ne-a dat ceva treabă.

    Încă nu mă pot gândi la sărbătorile de iarnă. Mă preocupă evenimentele din luna decembrie: târguri, spectacole, serbări. Acestea presupun mobilitate, consum de timp și de energie, organizare riguroasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si mie mi s-a stricat masina de spalat. Cred ca e o epidemie de ceva la masinile de spalat. Am auzit multa lume plangandu-se.
      Distractie placuta cu evenimentele!

      Ștergere
  2. Eu nu îmi aduc aminte cum a trecut toată luna noiembrie, am avut o viroză ciudată care m-a lăsat fără voce vreo săptămână și la trei săptămâni de la debut mai tușesc pe ici pe colo. Abia azi am început să mișc un pic dar de pregătit ceva de Crăciun nu îmi fac planuri până pe 1 decembrie când voi face bradul. Sper să treacă ușor răceala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sanatate multa Corina. Saptamana trecuta am reusit, printre picaturi, sa verific sertarele si toate celelalte coltisoare pentru a vedea daca s-a mentinut curatenia facuta asta-vara. Fiind doar noi doi si stam ff putin acasa, am ajuns la concluzia ca totul este OK. Urmeaza saptamana viitoare sa duc la spalat toate perdelele, draperiile si covoarele.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.