03 decembrie, 2021

Jurnal de Advent - 3

 Astazi e vineri. A treia zi de decembrie. Un soare cu dinti si o bruma groasa ne-au salutat de dimineata. Se anunta fulguieli pe astazi. Dar poate vor fi mai pe seara dupa ce terminam de depozitat grauntele treierate aseara. Cu toate ca abia astept sa ninga. Pana atunci a nins cu bezele in ceasca de cafea. Ascult in continuare cantece de craciun de dimineata. 

Un ingeras de hartie mi-a amintit de un ingeras din panusi de porumb. Ingeras pe care l-am primit prin posta intr-un colet dupa incendiu de la casa. Ingeras care a facut o fetita sa vorbeasca. Fetita e mare acum dar tot imi amintesc cu drag de acel moment. Cumva, atunci mi-a aratat ca viata e surprinzatoare si poti gasi bucurii si speranta chiar si atunci cand totul pare pierdut.


In ciuda zilei extrem de aglomerate de ieri am reusit sa pun o ghirlanda in bucataria de vara. In schimb nu am reusit sa tin la distanta gandurile cu planificari iar panica ca nu imi ajunge timpul mi-a dat tarcoale constant. Cred ca pe langa planificarea generala de craciun o sa mai adaug o lista deschisa unde sa trec detaliile la care mai am de lucrat sau micile scapari pe care le observ dar nu le pot remedia pe loc. 
O zi spornica tuturor!




2 comentarii:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.