15 septembrie, 2022

Fila de jurnal 15/9

rosii chery
 Un soare cald si-a facut aparitia de dimineata. Chiar daca adia vantul, pasarile ciripeau si in curte se simtea o moleseala placuta. Nu m-a mai trezit latratul cainilor asa ca sper ca s-a incheiat perioada lor de imperechere si satul va fi un pic mai linistit. 

Azi am trebaluit prin curte si bucataria de vara. Clar ca la final de zi nu se vede nimic important. Doar ceva rufe pe sarma (ceva obisnuit) si bucataia de vara pregatita de borcaneala de maine. Am primit niste mere domnesti pentru dulceata. Sunt lovite deoarece au cazut din copac din cauza vantului asa ca vreau sa ajunga repede in ceaun. Am si ceva gogosari pentru o portie de gogosari in sos de rosii si un sac de pepeni de pus la murat. Deci maine e zi de stat la cratita si prin gradina pentru cules verdeturi si gogonele pentru muraturi. Si poate reusesc sa reorganizez un pic in camara de pe beci. 

Seara a venit cu foc in semineu, ciocolata calda cu frisca si granule de ciocolata.

O seara frumoasa!


pisici la somn


5 comentarii:

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.